.stúdió

SZELEKCIÓ

A művészeti printek értékesítését gondos kurátori szelekció előzi meg. Minden egyes alkotást általunk választott női grafikusok, művészek készítenek kizárólag a Purple Dot Studio számára, hogy vásárlóink egyedi, különös odafigyeléssel kiválasztott képekkel tegyék esztétikusabbá, harmónikusabbá élettereiket. Fontos számunkra a “megismételhetetlenség” és a sokszínűség, így a nyomatok csak limitált példányszámban kerülnek előállításra. 

Bottles
 

SZEREPVÁLLALÁS

A Purple Dot Studiónál hiszünk abban, hogy a design és az esztétika nem csak arról szól, hogy a környezetünket széppé tegye, hanem fontos és kreatív eszköze lehet a társadalmi felelősségvállalásnak is. A studiónál keményen dolgozunk azon, hogy számunkra fontos társadalmi ügyek mellett kiálljunk, így a bevételünk egy részével évente több alkalommal is támogatunk fontos és aktuális ügyekkel foglalkozó szervezeteket. 

Ha többet szeretnél erről megtudni, kérlek iratkozz fel hírlevelünkre, hogy folyamatosan tájékoztatni tudjunk az aktualitásokról. 

ÍRJ NEKÜNK

Keress minket, ha szeretnél a csapatunk része lenni, van ötleted, hogy milyen szervezeteknek lenne szüksége a támogatásunkra vagy egyszerűen csak megosztanád a Purple Dot Studioval kapcsolatos észrevételeidet.

        hello.purpledotstudio@gmail.com

írj nekünk.jpg